Έξοδα Αποστολής - Τρόποι Πληρωμής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το pharmalook.gr αποστέλλει την παραγγελία του πελάτη - μέλους το συντομότερο δυνατόν, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξει.Η αποστολή αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 1-4 εργάσιμων ημερών σύμφωνα με τον ταχύ - μεταφορέα μας, αν η παραγγελία σας γίνει πριν τις 12:00 το μεσημέρι και ανάλογα με τον φόρτο εργασίας.Αν η παραγγελίας σας γίνει μετά τις 12:00 το μεσημέρι η αποστολή γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.

To  pharmalook.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σε αιτία που δεν είναι της αρμοδιότητάς του (π.χ. καιρικές συνθήκες, απεργίες,ανάκληση παρτίδας προιόντων , λάθος ταχύ - μεταφορέα, ατυχήματα, ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις παράδοσης, αδυναμία παραλαβής,αδυναμία διάθεσης προϊόντος από τον προμηθευτή κτλ).Δυνατόν είναι επίσης η παράδοση και η πληρωμή της παραγγελίας να γίνει απο το Φαρμακείο μας, αφού πρωτίστως  έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά στο  pharmalook.gr και σε συμφωνία με τον πελάτη. Επίσης η παραλαβή γίνεται μόνο οταν ο πελάτης λάβει και το δεύτερο e-mail επιβεβαίωσης (comfirmed )

Οι χρεώσεις αποστολής έχουν ως εξής :

 • Παραγγελίες ως 49.99 έχουν χρέωση 3,50€ με ΦΠΑ και ως βάρος 2 κιλά και όγκο έως 2λίτρα. Παραπάνω από 2 κιλά ή 2 λίτρα η χρέωση είναι 1€ ανά κιλό ή λίτρο με φπα. Παραγγελίες με αξία άνω των 49.99 ευρώ μέχρι 2 κιλά τα έξοδα είναι δωρεάν . Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και άνω των 2 κιλών οι επιβαρύνσεις ισχύουν κανονικά. Αυτές οι χρεώσεις ισχύουν για όλη  την Ελλάδα.
 • Τα δέκατα του κιλού στρογγυλοποιούνται στο αμέσως παραπάνω κιλό (πχ βάρος παραγγελίας 2250 γραμμάρια υπολογίζεται ως 3 κιλά)
 • Η παραγγελία που παραλαμβάνεται στο φαρμακείο , μπορεί να πληρωθεί και με πιστωτική κάρτα στο φαρμακείο.
 • Όταν η παραγγελία παραληφθεί από το Φαρμακείο μας δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.
 • Σε κουπόνια, διαγωνισμούς, εκπτώσεις, προσφορές, δώρα κτλ , οι χρεώσεις αντικαταβολής και αποστολής περαιτέρω βάρους ή όγκου ισχύουν κανονικά.
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή της  παραγγελίας του η μέρος αυτής για λόγους που δεν ευθύνεται το pharmalook.gr ( όπως αλλαγή 
 • γνώμης, αλλαγή χρήσης από ειδικούς κτλ ) τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη . Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μόνο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και ο πελάτης συμφωνεί δίχως αντίρρηση ως προς αυτή την πολιτική της ιστοσελίδας μας. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μόνο εφόσον παραλάβουμε το προϊόν το οποίο είναι 100% εμπορεύσιμο και δεν έχει ανοιχτεί και δεν έχει χρησιμοποιηθεί . Η επιστροφή γίνεται ή μέσω τησ κάρτας ή μέσω λογαριασμού τράπεζας που θα μας υποδείξετε κατόπιν συνεννόησης .
 • Δ εν επιστρέφονται γάλατα και προϊόντα ψυγείου λόγω ευπάθειας και μη γνώσης της συντήρησης και της  φύλαξης  των προϊόντων για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας υγείας. 

 • Προσοχή! 
 • Τα ΕΛΤΑ courier κάνουν 2 προσπάθειες επίδοσης της παραγγελίας σας.

  Εάν δεν επικοινωνήσετε με τα ΕΛΤΑ courier ή με το pharmalook.gr μετά την 2η προσπάθειας επίδοσης, τότε η παραγγελία σας ενδέχεται να επιστραφεί και να ακυρωθεί.

 • Σημείωση: Δεν γίνονται αποστολές στο εξωτερικό.

 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Πληρωμή με όλες τις  πιστωτικές κάρτες  visa & mastercard μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας  eurobank που συνεργάζεται το pharmalook.gr  .

2. Μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα με την παραλαβή της παραγγελίας από το φαρμακείο (χωρίς επιβάρυνση).

3. Mε τραπεζικό έμβασμα ή κατάθεση στον εταιρικό λογαριασμό τραπέζης μας.

 EUROBANK : GR 5802603540000240200458523

 ΠΕΙΡΑΙΩΣ   : GR 2001711790006179040031270

 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ   Ι. ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Προσοχή:
1. Οι διατραπεζικές συναλλαγές έχουν valeur (καθυστέρηση) 2 ημερών. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις φανεί στον λογαριασμό μας, άρα αν κάνετε διατραπεζικό έμβασμα, 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά το έμβασμά σας. Το κατάστημα μας διατηρεί την παραγγελία με κατάθεση τράπεζας ένα εύλογο χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας έως ότου ολοκληρωθεί η πληρωμή της  , πέραν αυτού η παραγγελία δύναται να ακυρωθεί - διαγραφεί αν δεν έχει πληρωθεί ,δίχως καμμία επιπλέον  προειδοποίηση προς τον πελάτη.  

2. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής από το ιντερνετικό μας κατάστημα . ( αν σε κάποια έκτακτη και μόνο  περίπτωση αποδεδειγμένα , δεν υπάρχει δυνατότητα άλλου τρόπου πληρωμής επικοινωνήστε με το pharmalook.gr  10.30 με 13.30  στο 2299022113 για να εξετάσουμε τρόπους πληρωμής, αποστολής και χρεώσεις .)

3. Τυχόν λάθη σε καταθέσεις , ποσά και ημερομηνίες πληρώμης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και 'οχι το PHARMALOOK.GR

4. Ισχύουν επιπλέον χρεώσεις όταν υπάρχουν παραπάνω κιλά ή όγκος στις παραγγελίες.

5. Η παραγγελία σας παραμένει διαθέσιμη για 3 εργάσιμες ημέρες ΜΟΝΟ για παραλαβή από το κατάστημα . Κατόπιν ακυρώνεται.