Ποιοί Είμαστε

PHARMALOOK.gr & Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ

Αγαπητοί μας πελάτες και φίλοι ,

Αρχικά μόνο με το φαρμακείο και τώρα με το e-shop μας προσπαθούμε καθημερινά  να προσφέρουμε ό,τι το καλύτερο , το σύγχρονο , με γνώση,κατάρτιση , ποικιλία και με τιμές στη ιντερνετική μας σελίδα όσο το δυνατόν οι καλύτερες .       

Φιλοσοφία μας είναι οι τιμές μας να είναι ίδιες για όλους στο ιντερνετικό μας κατάστημα ,προσπαθούμε τα πάντα να είναι ξεκάθαρα ,να μην υπάρχουν ''κρυμμένες'' εκπτώσεις , να μην δεσμεύουμε με διάφορους τρόπους τους πελάτες μας για το ''κάτι καλύτερο'' στην τιμή , αλλά και ούτε να τους ''βομβαρδίζουμε'' συχνά με μηνύματα και πληροφορίες για να μας προτιμούν .         

Πιστεύουμε στην πλήρη ελευθερία των καταναλωτών .

Επιθυμούμε την προτίμηση του ευχαριστημένου πελάτη και φίλου του καταστήματός μας και όχι τον ''εξαρτημένο'' καταναλωτή .

Οι φίλοι και πελάτες του e-shop Pharmalook.gr καθημερινά απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας ξεκάθαρα και όποια απορία προκύπτει είμαστε πάντοτε κοντά στον καταναλωτή με αμοιβαίο σεβασμό και διάθεση ώστε να ανταποκριθούμε σε όποιες ανάγκες του,απορία ή παράλειψη ή λάθος . Συνιστούμε πάντοτε οι πελάτες και φίλοι μας να διαβάζουν τους όρους χρήσης ώστε να κατανοούν καλύτερα την συνεργασία τους με το Pharmalook.gr
Το ηλεκτρονικό καταστημά μας είναι η συνέχεια μιας πολύχρονης και πάντοτε ειλικρινής σχέσης μας με τους πελάτες και φίλους μας .

Η ομάδα της  ιντερνετικής σελίδας μας αποτελείται από φαρμακοποιούς , βοηθούς φαρμακείου , εξειδικευμένα ατόμα στο χώρο του ηλεκτρονικού φαρμακείου 

Η παρουσία μας στον φαρμακευτικό χώρο και στο κόσμο των καλλυντικών και παραφαρμάκων μετρά πλέον δεκαετίες. Σας προσφέρουμε δεκαετιών λοιπόν εμπειρία, γνώση ,κατάρτιση και παρουσία όχι μόνο στο φαρμακείο αλλά σε πολλούς τους τομείς που αφορούν τον φαρμακευτικό χώρο . 

Επίσης έχουμε συνεργασία καθημερινά και εκμάθηση νέων προιόντων , σεμιναρίων με τους μεγαλύτερους οίκους καλλυντικών στην Ελλάδα . Έχουμε συνεργασία με πολλές φαρμακαποθήκες- ομίλους οι οποίες έχουν τεράστια ποικιλία, όλες τις πιστοποιήσεις , κατάρτιση αλλά και πάνω από 4-5 προμηθεύσεις προιόντων την ημέρα σε εμάς .Συνεργαζόμαστε με τον μεγαλύτερο οργανισμό ταχύ-αποστολών και ταχυδρομείων ΕΛΤΑ COURIER στην Ελλάδα .

Με αυτήν την φιλοσοφία μας ο πελάτης γνωρίζει πλέον την προέλευση τον προιόντων που επιλέγει από τον ηλεκτρονικό μας κατάστημα,αλλά γνωρίζει ακόμη οτι γρήγορα και με ασφάλεια το προιόν που επέλεξε θα φθάσει στα χέρια του . Και αυτό επιθυμούμε και πράτουμε για την δική του ασφάλεια . 

Πιστεύουμε στην συνεργασία με τους πελάτες μας και δεχόμαστε κάθε γνώμη - πρόταση -σχόλιο θετικό και αρνητικό που θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να διορθώσουμε πιθανόν  παραλείψεις και λάθη ή να προσθέσουμε υπηρεσίες .

Έτσι αγαπητοί μας πελάτες και φίλοι με αυτήν την φιλοσοφία πιστεύουμε ότι το pharmalook.gr γίνεται το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα που πάντα θα κερδίζετε.

Τέλος το  Pharmalook.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο ανήκει στο φαρμακείο με την επωνυμία Ι.ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.Το κατάστημα μας βρίσκεται και λειτουργεί στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στη Λεωφόρο Ι.Πρίφτη 38.Τηλ. 22990 22113 (ΠΡΟΣΟΧΗ, το τηλέφωνο δεν είναι για τηλεφωνικές παραγγελίες)

Με εκτίμηση σε όλους τους πελάτες κ φίλους 

Ο φαρμακοποίος Ι.ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
κ τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Pharmalook.gr