Όροι χρήσης

Τo PHARMALOOK.gr είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα -παραφαρμακείο. Οι επισκέπτες, τα μέλη και οι πελάτες οι οποίοι περιηγούνται στην ιστοσελίδα του PHARMALOOK.gr ή πραγματοποιούν οποιαδήποτε παραγγελία ή αγορά, αποδέχονται και συμφωνούν αυτόματα με τους όρους χρήσης και κανονισμούς αυτής της ιστοσελίδας. Οφείλουν δε, να τους διαβάσουν προσεκτικά ώστε να έχουν πλήρη γνώση αυτών.

Ενημερώνουμε ότι οι επισκέπτες και τα μέλη του PHARMALOOK.gr με αποκλειστική ευθύνη τους χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα και συμφωνούν δίχως αντιρρήσεις σε αυτό.

Το PHARMALOOK.gr λειτουργεί σύμφωνα με την Ελληνική νομoθεσία. Δεν εκτελούνται συνταγές φαρμάκων και δεν πωλούνται φάρμακα (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ και άλλα φάρμακα).


ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ Ή ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ Ή ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ Ή ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ  Ή ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΕΙΣ  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΊΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η´ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  .ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ    . ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η  ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΦ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ -LOT  ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ . ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ  ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΓΙΑ  ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ  ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗΣ  ΚΤΛ .  ΤΟ PHARMALOOK  ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ   , Ο  ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ  PHTA ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ .

 

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ , ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΚΑΛΛΗΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ,    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ -ΣΥΜΒΟΥΛΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. 


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ .


Το PHARMALOOK.gr προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσπαθεί αυτές να γίνονται συνεχώς καλύτερες. Μπορεί παρόλα αυτά να υπάρξουν τυχόν ατέλειες , μικρά λάθη και απρόοπτα γεγονότα. Ενδέχεται οι φωτόγραφίες των προϊόντων να έχουν αλλάξει ή να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Ενημερώνουμε επίσης ότι το PHARMALOOK.gr δεν ευθύνεται για τυχόν περαιτέρω ζημίες, που προκύπτουν από την καθυστέρηση, εκτέλεση ή μη των παραγγελιών. Ακόμη ουδεμία ευθύνη φέρει αστική ή ποινική για οποιαδήποτε ζημία τυχόν, ο επισκέπτης, πελάτης ή τρίτο πρόσωπο νομικό ή φυσικό ή εταιρικό, του PHARMALOOK.gr υποστεί από την λειτουργία και τη χρήση αυτού του διαδικτυακού χώρου. Οι ζημίες για τις οποίες το PHARMALOOK.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη αναφέρονται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, χρηματικής ή ηθικής ικανοποίησης κ.τ.λ. Το ίδιο ισχύει επίσης σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών μας και σε αδυναμίας παροχής προϊόντων μας. Ακόμη ουδεμία ευθύνη φέρει το PHARMALOOK.gr σε αδυναμία, τροποποίηση, έλλειψη πληροφοριών που διατίθενται σε αυτό και από την παρέμβαση τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάζουν συχνά χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

*** Προσοχή ***

Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε βρεφικά - παιδικά γάλατα και τροφές λόγω της ευπάθειας των συγκεκριμένων προϊόντων για την οποία, δεν μπορεί ο αγοραστής να εγγυηθεί.

Το PHARMALOOK.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχονται από αναφορές ή links σε άλλες ιστοσελίδες. Το PHARMALOOK.gr εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν μπορεί να ενημερώνει τους πελάτες – μέλη του για οποιαδήποτε αλλαγή ή πρόβλημα προκύπτει σύμφωνα με την παραγγελία τους.

Το PHARMALOOK.gr διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της λειτουργίας του, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών ή και ουσιαστικών άλλων λόγων. Ακόμη μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή στην εμπορική του πολιτική, στους όρους χρήσης και κανονισμούς όταν το κρίνει αυτό αναγκαίο. Διατηρεί το PHARMALOOK.gr, το δικαίωμα μονομερούς και χωρίς προηγούμενης ειδοποίησης, διαγραφής πελάτη-μέλους, συνεργάτη, όταν αυτός παραβιάζει και δεν ακολουθεί τους όρους χρήσης και κανονισμούς της ιστοσελίδας PHARMALOOK.gr. Ακόμη το PHARMALOOK.gr. έχει το δικαίωμα δημιουργίας περαιτέρω και ειδικών προσφορών, εκπτώσεων, διαγωνισμών, έκδοσης κουπονιών και εκπτωτικών καρτών, χωρίς ειδοποίηση και για όσο χρονικό διάστημα κρίνει εκείνο απαραίτητο. Οι πελάτες – μέλη, οι συνεργάτες, και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας συμφωνούν με τους όρους χρήσης, κανονισμούς και απαγορεύσεις και παύουν από κάθε άλλη εναντίωση νομική, αστική, διοικητική ή διεκδίκηση υλική ή ηθική. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, παράνομα και καταχρηστικά επισκέπτονται βρίσκονται και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του PHARMALOOK.gr.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

1-- Το PHARMALOOK.gr είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα - φαρμακείο με κατοχυρωμένο όνομα – εμπορικό σήμα στην Ελλάδα. Ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους νόμιμους εκπροσώπους της εταιρίας Κάθε υλικό (εικόνα , κείμενο , σχεδίαση , διαμόρφωση χώρου, κτλ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του PHARMALOOK.gr. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση (αντιγραφή, διαφήμιση, ανατύπωση, τροποποίηση μερική ή ολική, κτλ) του υλικού ή δεδομένων που ανήκουν στη ιστοσελίδα μας. Αυτή η χρήση μπορεί μόνο να γίνει με την σύμφωνη και γραπτή άδεια των νόμιμων εκπροσώπων της ιστοσελίδας. Το PHARMALOOK.gr επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του σε περιπτώσεις που φυσικά ή νομικά ή εταιρικά πρόσωπα προσβάλλουν, επιβουλεύονται, διασύρουν, δυσφημούν το όνομα και την επαγγελματική ύπαρξη του.

2-- Το PHARMALOOK.gr απαγορεύει ρητά τα ακόλουθα:

 • Απαγορεύεται οι επισκέπτες ή πελάτες – μέλη, συνεργάτες, της ιστοσελίδας να χρησιμοποιούν το PHARMALOOK.gr για την διενέργεια πράξεων, που θα έχουν ως συνέπεια την άσκηση οποιαδήποτε ποινικής, αστικής και διοικητικής ενέργειας – διώξεως εναντίων του ηλεκτρονικού καταστήματος, από ενέργειες και πράξεις που αναφέρονται (ενδεικτική και μη αποκλειστική αναφορά) στην κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Χαρακτηριστικά οι πράξεις αυτές αναφέρονται, στην νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, στην νομοθεσία περί τον ποινικό κώδικα, στην νομοθεσία περί τηλεπικοινωνιών, στη νομοθεσία περί ειδικών νόμων του ποινικού δικαίου. Ακόμη οι απαγορευμένες πράξεις αφορούν και περιλαμβάνουν τις σχετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής ένωσης, της εθνικής επιτροπής τηλεπικοινωνιών, της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων του δημοσίου και οποιαδήποτε άλλης διοικητικής αρχής και οργανισμού.
 • Απαγορεύεται οι επισκέπτες και οι πελάτες - μέλη, συνεργάτες, της ιστοσελίδας να παραβιάσουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων με οποιαδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε λόγο, καθώς και τους κανονισμούς – όρους χρήσης προς όφελος τους.
 • Απαγορεύεται να δοθούν ανακριβή ή ψευδή στοιχεία, προσωπικά και γενικά από πελάτες - μέλη, συνεργάτες, που εκθέτουν, προσβάλουν ή φέρουν σε οποιαδήποτε αστική, νομική, ποινική, διοικητική διαμάχη το PHARMALOOK.gr με τρίτα πρόσωπα είτε φυσικά είτε νομικά είτε εταιρικά. Το PHARMALOOK.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς, αυτόματης, πλήρους και χωρίς προειδοποίησης διαγραφής όσων πελατών - μελών, συνεργατών, δεν τηρούν και παραβιάζουν όλα τα παραπάνω. Διατηρεί ακόμη το δικαίωμα να μην εξυπηρετήσει ποτέ ξανά στο μέλλον, διαγραφέντα πελάτη - μέλος, συνεργάτη, όταν κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο για τα συμφέροντα του και την επαγγελματική του υπόσταση.
 • Απαγορεύεται ο πελάτης - μέλος, συνεργάτης, της ιστοσελίδας να παρέχει και να αποκαλύπτει σε τρίτους τους κωδικούς πρόσβασης και όποιο στοιχείο ασφαλείας, που του παρέχει για προσωπική του χρήση μόνο το PHARMALOOK.gr. Ακόμη ρητά ο πελάτης, συνεργάτης, οφείλει να ελέγχει την έξοδο του από την ιστοσελίδα μας ώστε να μην αφήνει περαιτέρω ηλεκτρονικά του ίχνη. Ο πελάτης – μέλος θα οφείλει ως την ολοκλήρωση των συναλλαγών του με το PHARMALOOK.gr να συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς - όρους χρήσης και να είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις του.
 • Απαγορεύεται οι πελάτες - μέλη, επισκέπτες του PHARMALOOK.gr να μεταδώσουν, να δημοσιοποιήσουν ή να εκμεταλλευτούν τις συμβάσεις, όρους που ισχύουν στην ιστοσελίδα μας. Επίσης δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιήσουν με οποιαδήποτε τρόπο (π .χ . με e-mail, στο Facebook, διάφορα κοινωνικά δίκτυα, με sms κτλ) και για οποιαδήποτε λόγο, υλικό ή δεδομένο, που υπάρχει στο PHARMALOOK.gr, που να προσβάλλει την εμπιστευτικότητα προσώπου (νομικού, φυσικού, εταιρικού), να προκαλεί οποιαδήποτε ζημία και να προσβάλει ήθη, αξίες. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας δεν επιτρέπεται από ανήλικες.
 • Απαγορεύεται οι επισκέπτες, οι πελάτες - μέλη του PHARMALOOK.gr να μεταβιβάσουν προς ή από την ιστοσελίδα μας στοιχεία υλικού ή δεδομένων, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν βλάβη υπολογιστών, λογισμικού, ιστοσελίδων και να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε τρόπο για την πρόκληση ζημιών, υλικών και ηθικών. Το PHARMALOOK.gr δε φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις κακόβουλες πράξεις και θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία και υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων του .

 3 -- Το ηλεκτρονικό κατάστημα PHARMALOOK.gr οι ιδιοκτήτες του, οι υπάλληλοί του, όλοι οι συνεργάτες συμφωνούν ότι ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιαδήποτε αρνητική διένεξη – διαμάχη ποινική, αστική, διοικητική ή βλάβη υλική – ηθική υπάρξει ή παρουσιαστεί από τρίτα μέλη, συνεργάτες, επισκέπτες κατά την χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας PHARMALOOK.gr. Το PHARMALOOK.gr μπορεί τότε να διακόψει την παροχή υπηρεσιών, όποια συνεργασία και να διαγράψει τα μέλη, τους συνεργάτες, χωρίς ουδεμία ειδοποίηση. Αυτές οι κακόβουλες πράξεις και όποια άλλη μπορεί να επιφέρουν κυρώσεις.

4 — Οι πελάτες υποχρεούνται να δίνουν τα πραγματικά τους στοιχεία κατά την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του PHARMALOOK.gr. Έτσι μπορούν να γίνουν μέλη και να πραγματοποιήσουν τις διαδικτυακές τους αγορές.

Απαραίτητα είναι :

 • Επίθετο
 • Όνομα
 • Διεύθυνση κατοικίας
 • Ταχ. κώδικας
 • E-mail
 • Νούμερο τηλεφώνου σταθερού ή κινητού.

Η εγγραφή γίνεται μια μόνο φορά όπου μετά ο πελάτης γίνεται μέλος με τον δικό του κωδικό password και username για την επίσκεψη και συναλλαγή στη ιστοσελίδα μας. Ο πελάτης – μέλος μπορεί με τον κωδικό του να επισκέπτεται όσο συχνά επιθυμεί την ιστοσελίδα μας, να απολαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που του προσφέρονται από το PHARMALOOK.gr. και να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του. Επίσης μπορεί ο πελάτης-μέλος. Οι συναλλαγές είναι απολύτως τοις μετρητοίς και πραγματοποιούνται με διάφορους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω.


5 — Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις καλύτερες και σύγχρονες προδιαγραφές προστασίας. Παρόλα αυτά οι πελάτες και τα μέλη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα προσωπικά στοιχεία τους δίνονται στο PHARMALOOK.gr, με σκοπό την ολοκλήρωση των συναλλαγών, διατήρηση μέλους, την ενημέρωση αλλαγών - νέων πληροφοριών και ιστορικών δεδομένων. Το PHARMALOOK.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Google Analytics αποκλειστικά και μόνο για πληροφορίες που αφορούν την ιστοσελίδα μας. Το PHARMALOOK.gr. δεν γνωστοποιεί τα δεδομένα του σε τρίτους και δεν τα χρησιμοποιεί για άλλους σκοπούς. Το PHARMALOOK.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν απώλεια δεδομένων υπάρξει από αυτό που οφείλεται σε κλοπή ή ζημία από τρίτα πρόσωπα φυσικά, νομικά, εταιρικά. Επίσης η ιστοσελίδα μας ουδεμία ευθύνη φέρει για δεδομένα και προσωπικά στοιχεία που μεταδίδονται και μέσω δικτύων (site), των οποίων η προστασία και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται δεν είναι αυτά που επιβάλει η νομοθεσία. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί την διαγραφή του αυτή μπορεί να γίνει με μια δήλωση του στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας ή να επικοινωνήσει με το PHARMALOOK.gr. Με τους παραπάνω όρους - κανονισμούς οι επισκέπτες, συνεργάτες, πελάτες - μέλη συμφωνούν, τους αποδέχονται ρητά και παραιτούνται όποιας άλλης εναντίωσης- απαίτησης νομικής και ηθικής.

Όλες οι παραγγελίες στο Pharmalook.gr γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Το Pharmalook.gr δεν υποστηρίζει τηλεφωνικές παραγγελίες. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής !

Μέσω του ηλεκτρονικού φαρμακείου δεν υπάχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου. Σε περίπτωση που θέλετε την έκδοση κάποιου διαφορετικού εγγράφου τιμολόγησης από απόδειξη (πχ τιμολόγιο) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το pharmalook.gr στο τηλέφωνο 22990 22113. 


Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονική παραγγελία. Οι τιμές στο κατάστημα είναι διαφορετικές.

Όλες οι τιμές και οι ποσότητες δύνανται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

O χρόνος παραλαβής της παραγγελίας στο φυσικό κατάστημα μας γίνεται αυστηρά  σε 1-3 εργάσιμες μέρες και πάντοτε  σε συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας γίνεται σε 1-4 εργάσιμες μέρες και εφ' όσον δεν υπάρχει προσωρινή έλλειψη του προϊόντος ή λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες μεταφορικών μέσων, πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας, καθυστερήσεις προϊόντων από προμηθευτές κλπ).

Προσοχή! 

Τα ΕΛΤΑ courier κάνουν 2 προσπάθειες επίδοσης της παραγγελίας σας.

Εάν δεν επικοινωνήσετε με τα ΕΛΤΑ courier ή με το pharmalook.gr μετά την 2η προσπάθειας επίδοσης, τότε η παραγγελία σας ενδέχεται να επιστραφεί και να ακυρωθεί.

Oι παραλαβές από το κατάστημα γίνονται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, 10:30 -13:30 Δευτέρα έως Παρασκευή, και μόνο για επιβεβαιωμένες από το κατάστημα παραγγελίες. 

Τηλ. 22990 22113 (ΠΡΟΣΟΧΗ, το τηλέφωνο δεν είναι για τηλεφωνικές παραγγελίες)

Τελευταία Ενημέρωση στις 11 Νοεμβρίου 2022